500gVruće dimljena pastrva (2 kom)Očišćena od kože i kostiju
500gZelena paprika (svježa)
500gRajčica (svježa)
400gKiseli krastavci
2glaviceSvijetli luk
2glaviceCrni luk
100gCrne masline
2žliceMaslinovo ulje
2žliceSuncokretovo ulje
4žliceCrni vinski ocat
4žliceUmak od soje
1žličicaPapra
1žličicaSol
3žličiceVlasac
3žličiceNasjeckano peršinovo lišće
Upute
Tjesteninu kuhajte desetak minuta u 2 l slane vode. Ocijedite i isperite hladnom vodom. Paprike očistite i narežite na tanke rezance. Rajčice operite i narežite na kriške. Kisele krastavce narežite na krupne kockice. Oljuštite luk i narežite na tanke kolute. Masline narežite na komade. Dimljenim pastrvama odstranite kožu i kosti. Meso natrgajte na komadiće. U posudu stavite ocijeđenu tjesteninu i druge pripremljene sastojke. U salatu umiješajte ulje, ocat, začine i začinsko bilje. Sve pažljivo promiješajte.