Dimljena pastrva s tjesteninom

Print Recipe
Dimljena pastrva s tjesteninom
Obrok Glavno Jelo
Kuhinja Hrvatska
Priprema 30 min
Kuhanje 15 min
Čekanje 0 min
Osoba
Sastojci
Tjestenina
  • 500 g Tjestenina
  • 2 l Voda
  • 1 žlica Sol
Salata
  • 500 g Vruće dimljena pastrva (2 kom) Očišćena od kože i kostiju
  • 500 g Zelena paprika (svježa)
  • 500 g Rajčica (svježa)
  • 400 g Kiseli krastavci
  • 2 glavice Svijetli luk
  • 2 glavice Crni luk
  • 100 g Crne masline
  • 2 žlice Maslinovo ulje
  • 2 žlice Suncokretovo ulje
  • 4 žlice Crni vinski ocat
  • 4 žlice Umak od soje
  • 1 žličica Papra
  • 1 žličica Sol
  • 3 žličice Vlasac
  • 3 žličice Nasjeckano peršinovo lišće
Obrok Glavno Jelo
Kuhinja Hrvatska
Priprema 30 min
Kuhanje 15 min
Čekanje 0 min
Osoba
Sastojci
Tjestenina
  • 500 g Tjestenina
  • 2 l Voda
  • 1 žlica Sol
Salata
  • 500 g Vruće dimljena pastrva (2 kom) Očišćena od kože i kostiju
  • 500 g Zelena paprika (svježa)
  • 500 g Rajčica (svježa)
  • 400 g Kiseli krastavci
  • 2 glavice Svijetli luk
  • 2 glavice Crni luk
  • 100 g Crne masline
  • 2 žlice Maslinovo ulje
  • 2 žlice Suncokretovo ulje
  • 4 žlice Crni vinski ocat
  • 4 žlice Umak od soje
  • 1 žličica Papra
  • 1 žličica Sol
  • 3 žličice Vlasac
  • 3 žličice Nasjeckano peršinovo lišće
Upute
  1. Tjesteninu kuhajte desetak minuta u 2 l slane vode. Ocijedite i isperite hladnom vodom. Paprike očistite i narežite na tanke rezance. Rajčice operite i narežite na kriške. Kisele krastavce narežite na krupne kockice. Oljuštite luk i narežite na tanke kolute. Masline narežite na komade. Dimljenim pastrvama odstranite kožu i kosti. Meso natrgajte na komadiće. U posudu stavite ocijeđenu tjesteninu i druge pripremljene sastojke. U salatu umiješajte ulje, ocat, začine i začinsko bilje. Sve pažljivo promiješajte.
Podijeli ovaj Recept
V.I.R.I.B.U.S.

V.I.R.I.B.U.S.

Gračanski ribnjak bb
10000 Zagreb, Hrvatska

Kontakt

Telefon: 01 4611 460
Email: viribus@viribus.hr

Radno Vrijeme

Utorak - Petak: 9 - 17 sati
Subota i Nedjelja: 9 - 13 sati